Termékek Menü

Testápoló DOVE Revitalising 400ml

Ár:
2.831 Ft + ÁFA ( 3.595 Ft )
Cikkszám: 25.00585
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Termék információk
Termék jellemzők:
- Dove tápláló testápoló goji bogyó kivonattal és kamélia olajjal
- A dél-koreai nők szépségrituáléi ihlették
- Azonnal táplál és hidratál a ragyogó bőrért
- Frissítő illata felébreszti érzékeidet
- Minden bőrtípusra
- Bőrgyógyászatilag tesztelt

A dél-koreai szépségrituálék által inspirált testápolónk goji bogyó kivonatot és kamélia olajat tartalmaz. Segít táplálni a bőrödet, miközben felébreszti az érzékeidet, és az álmos reggeleket energikus nappalokká varázsolja. Az ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag goji bogyó híres antioxidáns és energizáló hatásáról, de mi leginkább azért szeretjük, mert segít táplálni és ápolni a bőrt. Csak masszírozd a testápolót bőrödbe az azonnali táplálásért és friss illata segít, hogy energikusnak érezd magad.

A Dove tápláló erejét a világ különböző tájairól származó nők szépségápolási ismereteivel ötvözve megalkottuk a természetes eredetű összetevőket tartalmazó, kényeztető illatú Nourishing Secrets termékcsaládot. A Dove tusfürdőtől kezdve a testápolón át a samponig és az izzadásgátlóig, a Dove Nourishing Secrets termékcsaládot a világ különböző tájairól származó nők természetes szépségrituáléi inspirálták.

Összetevők
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Octyldodecanol, Petrolatum, Ethylhexyl cocoate, Dimethicone, Glycol stearate, Glyceryl stearate, Parfum, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Cetyl alcohol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Triethanolamine, Sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl copolymer, Isohexadecane, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Polysorbate 80, Dimethiconol, Sorbitan oleate, Camellia japonica seed oil, Lycium barbarum fruit extract, Lactic acid, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene

Hasonló termékek

Készletről rendelhető
3.595 Ft
Készletről rendelhető
3.595 Ft
Készletről rendelhető
3.595 Ft